Info Koronavirus

NESO styrker den juridiske avdelingen

14.09.2018 13:46:22
Fredrik Karlsen (37) er tilsatt som advokat i NESO. Karlsen tiltrådte stillingen 7. september.
 
   
Karlsen har i de siste fire årene vært prosjektjurist /seniorrådgiver hos Statens Vegvesen avdeling øst. I denne jobben har han vært direkte involvert i flere større prosjekter, bl.a. prosjekt E16 Sandvika – Skaret og prosjekt Tunellrehabilitering Oslo. Karlsen har særlig drevet med løpende rådgivning i utførelsesfasen, men har også bistått prosjektene i forbindelse med anskaffelsen, kontraktsinngåelsen og sluttoppgjørsfasen. 
 
I tillegg har Karlsen arbeidet som advokat hos Steenstrup Stordrange AS (nå Sands) i Tromsø i mer enn 4 år og var da tilknyttet entrepriseavdelingen samt avdelingen for restrukturering og Insolvens. Fra studiet har Karlsen arbeidsrett og selskapsrett som spesialfag. 
 
Karlsen vil bistå medlemsbedriftene innenfor følgende hovedområder: Bygg- og entrepriserett, offentlige anskaffelser, arbeidsrett, plan- og bygningsrett og alminnelig kontraktsrett.  I tillegg vil han ta del i organisasjonsarbeid for NESO, herunder næringspolitisk arbeid. 

Fredrik Karlsen, advokat

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å ta kontakt med vår nye advokat.
Den juridiske avdelingen i NESO består nå av Karina Krane (avdelingsleder), Trygve Eriksen, Liv Johanne Ro og Fredrik Karlsen.