Info Koronavirus

Kundeutbytte fra Gjensidige er på vei til NESOs medlemmer

28.09.2020 14:58:15
Forsikring har i mange år vært en meget viktig medlemsfordel i NESO. Årets kundeutbytte ble satt på vent på grunn av koronaviruset.
 

Nå kan pengene endelig deles ut til Gjensidiges skadeforsikringskunder – for ellevte året på rad!

Les mer og se hvor mye du får utbetalt her


I 2020 får du tilbake 13,7 % av det du betalte for skadeforsikringene dine i 2019. Fra 5. oktober kan du logge deg inn og hente kundeutbytte.

Her til lands er det bare Gjensidige-kunder som får en slik utbetaling fra skadeforsikringsselskapet sitt. Det er Gjensidigestiftelsen som sørger for at det blir kundeutbytte. 

Gjensidigestiftelsen er mer enn en finansiell aktør – den er også en viktig bidragsyter til ulike samfunnsnyttige formål.

Hvert år deler stiftelsen ut omtrent 200 millioner kroner til prosjekter med fokus på trygghet og helse.

Alle frivillige lag, organisasjoner eller ildsjeler kan søke om midler.

NESO prioriterer å kunne tilby gunstige forsikringsordninger med gode dekninger tilpasset bransjen vår. Viktige elementer i avtalen på forsikring er vår unike trygghetsgaranti og bistand ved skader.

Dette har gitt en svært høy oppslutning, der hovedtyngden av NESOs medlemmer benytter våre løsninger. Besparelsen på forsikring og på NESO Garanti er ofte oppgitt som begrunnelsen for å søke medlemskap i NESO for nye medlemmer. NESO ønsker å tilby beste betingelser og unike fordeler, noe vi sammen får til gjennom høy oppslutning på avtalene våre.

Slik er dere med på å sikre viktige og nye medlemsfordeler også i årene fremover.

Her kan du lese mer om våre garanti- og forsikringsordninger