NESO søker innkjøps- og salgsrådgiver(e)!

19.10.2012 09:06:00
På grunn av økt oppdragsmengde ønsker NESO å forsterke innkjøpsfunksjonen.
 

NESO er en bransjeorganisasjon for entreprenører i Nord - Norge med kontorsted i Svolvær i Lofoten. Organisasjonen arbeider for å sikre grunnlaget for god inntjening i medlemsbedriftene blant annet gjennom kompetanseheving, innkjøpsavtaler, juridiske tjenester, offentlige rammebetingelser og bygging av nettverk.    

NESO ble stiftet i 1986 og har en solid økonomi med 82 medlemsbedrifter som har ca 2500 ansatte og en omsetning på over 4 milliarder kroner. Se www.neso.no for mere informasjon. På grunn av økt oppdragsmengde ønsker NESO å forsterke innkjøpsfunksjonen.

 Innkjøps- og salgsrådgiver (-e)

Arbeidsoppgaver:

  • Etablering og videreutvikling av innkjøpsavtaler for medlemsbedriftene
  • Innsalg mot medlemsbedrifter
  • Kontakt med leverandører
  • Arrangere medlemsmøter og messer
  • Annonsering via medlemsblad og web

 

Vi søker kontakt med utadvendte og løsningsorienterte personer gjerne med faglig bakgrunn fra bygg eller forsikring. Erfaring fra markedsføring, salg, innkjøp, eller forhandlinger er en fordel. Vi søker presoner som fremstår som en kompetent ressurs med godt humør, som er flink til å samarbeide og å bygge relasjoner. Personlige egenskaper vektlegges høyt og kan kompensere for manglende faglig bakgrunn og erfaring.

 Vi tilbyr en utfordrende hverdag, med muligheter for å påvirke egne arbeidsoppgaver. Muligheter for personlig og faglig utvikling til konkurransedyktige vilkår.

 Nærmere informasjon får du av innkjøpssjef Lars Erik Flygel tlf 95 19 21 85.

 Søknad sendes snarest til NESO, helst på e-post : lars.erik@neso.no, eller til NESO, boks 395, 8301 Svolvær innen 15.08.11.

NESO 25 år