Ny tjeneste fra NESO: Sjekk løpende hva media skriver om deg og dine kollegaer!

19.08.2013 10:47:00
NESO arbeider kontinuerlig for å fornye, forbedre og utvide tjenestene til medlemmene. Som et ledd i dette arbeidet lanserer vi nå en tjeneste hvor du som medlem til enhver tid kan se hva som skrives om deg/din bedrift, kollegaer, NESO, bransjen med mer i media. Tjenesten er lagt ut på NESOs intranettsider og oppdateres løpende.
 

Slik får du tilgang til tjenesten:
1. Logg deg på NESOs intranett
2. Velg knappen «Bransjenyheter» til venstre i skjermbildet
3. I søkefeltet skriver du inn aktuelt søkeord – eksempelvis ditt firmanavn og velg deretter «Hent artikler».  Du kan også definere nærmere hvilken tidsperiode du ønsker å søke på – vi har lagt inn historikk fra 1. januar i år.  
4. Ved å klikke på aktuell artikkel som hentes frem etter søket, kan du lese artikkelen og eventuelt skrive den ut.  Søket kan også sorteres på dato, emne og kilde.
NESO har definert en del søkeord – eksempelvis alle medlemsbedrifter – slik at man ikke kan søke på «hva som helst».  Kom gjerne med innspill på søkeord du ønsker lagt inn.  Vi dekker noen riksmedier, alle nettaviser og alle aviser i Nord-Norge med unntak av noen små lokalaviser.
NESO vil hver uke plukke ut noen «smakebiter» fra medieomtalene og sende disse ut som nyhetsbrev til medlemmene.
Denne nye tjenesten erstatter de tidligere «Presseklipp» som vi trykte opp og sendte ut på papir til medlemmene hver måned.  Dette er en svært kostbar tjeneste som er inkludert i serviceavgiften og som vi håper vil være nyttig informasjon for deg.