NESO kåret til Årets Bedrift i Vågan

29.11.2016 12:56:00
Tirsdag 15.november ble NESO tildelt prisen Årets Bedrift i Vågan. Dette er en årlig kåring foretatt av Sparebank1 Nord-Norge, Våganavisa og Vågan Næringsforening.
 

I juryens begrunnelse for valget av NESO som vinner, heter det blant annet følgende: "Vinneren av Årets Bedrift 2016 er et meget godt eksempel på en bedrift som kan vise til gode resultater over tid, som bidrar til å sette Svolvær på kartet, og som innehar høy kompetanse og er nytenkende. Vi snakker her om personer og en bedrift, som hele tiden har klart å kombinere en sunn og god drift med et stort samfunnsengasjement. Nettopp denne kombinasjonen, sammen med lokalt eierskap, utgjør kjernen i juryens begrunnelse for årets tildeling. NESO har over tid opparbeidet seg et godt renomme, og nyter stor tillit i markedet både lokalt og regionalt. Bedriften er et viktig samlingspunkt, og gir lokale og regionale bedrifter gode muligheter til å levere både varer og tjenester. De har et særlig fokus på faget, noe som kommer til uttrykk gjennom de syv egenutviklede skolene og kompetansetiltakene de tilbyr".

Administrerende direktør, Ruben Jensen ble veldig glad og overrasket over tildelingen.
- Jeg tar i mot prisen i takknemlighet til og på vegne av alle våre dyktige ansatte. Uten deres fokus på kunden og dyktighet i alle ledd, hadde ikke NESO vært der vi er i dag.  

På spørsmål om hva planene er fremover, svarer han: Vi skal vokse ytterligere, det er ingen grunn til å trappe ned nå! Derfor skal vi også gå til nyansettelser og vedta en ny strategiplan om kun kort tid. Vi har stor etterspørsel etter våre tjenester, så da er det bare å kjøre på! 


Torill Bentsen, Lars Erik Flygel, Jack Johnsen og Ruben Jensen (alle NESO) mottar bilde og blomster etter kåringen.
Foto: Mari Rokkan, Våganavisa