Beste Bygg i Nord

03.03.2022 10:29:57
Nå kan du nominere din kandidat!
 

Vi kårer Beste Bygg- og Anleggsprosjekt i Nord!

I forbindelse med Nordnorsk Bygg- og anleggsmesse, som avholdes 10.-12. juni i Tromsø, kårer vi Beste Bygg- og Anleggsprosjekt i Nord

Nominasjonen er nå åpnet, og frist for å sende inn kandidater er satt til 9. mai. Det vil bli plukket ut tre finaliser, og vinneren blir presentert under NNBAs festmiddag en måned senere - lørdag 11. juni. 

Her kan du sende inn din nominasjon!

NESO har siden 2010 kåret Nord-Norges beste bygg/Beste Bygg- og Anleggsprosjekt i Nord. Etter en nominasjonsprosess blir finalistene plukket ut, og det er styret i NESO som har det ærefulle oppdraget med å kåre en vinner basert på følgende kriterier:

* God byggeskikk/arkitektur

* Ivaretakelse av energi og miljøkrav

* Funksjonalitet

* Kompleksitet

* HMS og Etikk

* Samarbeid mellom aktørene i byggeprosessen

* Teknisk løsninger, materialvalg, nytenkning og fremtidsretting

* Ferdigstilt i perioden juli 2019 - juni 2022.

I 2019 var det Øksnes Entreprenør som vant «Nord-Norges Beste bygg» med Holmen Industripark. «Bygget er tøft, banebrytende, innovativt og helhetsinntrykket er ekstremt bra!», var dommen den gang fra juryen.

- Vi vet at mange flotte bygg er fullført de tre siste årene, og andre prosjekter nærmer seg ferdigstilt. Vi forventer mange nominasjoner, og at det blir en vanskelig jobb for juryen, sier Marianne Steffensen Kielland i NESO.

- Dette er en flott anledning til å få positiv oppmerksomhet om den imponerende jobben som legges ned av våre medlemmer, legger hun til.   

Tidligere vinnere:

2010: Petter Dass-Museet, Sandnessjøen - EntrepreTor AS

2013: Nordlyskatedralen, Alta - Ulf Kivijervi AS

2016: Pingvinhotellet UNN, Tromsø - Consto AS

2019: Holmen Industripark - Øksnes Entreprenør

Øksnes Entreprenør vant prisen for Nord-Norges Beste Bygg i 2019, med Holmen Industripark.