Nå kommer mulighetene på løpende bånd!

25.08.2022 10:26:13
BAS-, Formann- og Prosjektlederskole; meld deg på i dag, eller tips en god kollega om skoletilbudene!
 

Mats Hansen Helander fra Peab Bjørn Bygg har fullført både NESOs BAS-skole og Formannskolen.

– Jeg mener NESOs BAS-skole og Formannskolen har hjulpet meg å utvikle meg som bas og formann. Jeg har lært arbeidsmetoder og verktøy jeg bruker i det daglige på jobb. Et stort pluss med formannskolen er at man møter andre i samme bransje og lærer mye av hverandres erfaringer, sier Hansen Helander.

Kompetanserådgiver i NESO Henning Tennes har etter hvert hatt æren av å dele ut mange skolediplomer. 
– Å satse på å videreutvikle og «ta vare på» sine arbeidere er en investering både i kompetanse og godt arbeidsmiljø, sier kompetanserådgiver i NESO Henning Tennes.

Tennes jobber nå med å forberede følgende skoletilbud i NESO-regi
for høsten og vinteren: 

BAS-SKOLEN vår har oppstart i slutten av september. Skolen skal ha tre samlinger, en blir digital og to med base i Trøndelag. Hovedfokuset vil være på arbeidsledelse og produksjonsplanlegging på ukenivå opp mot mannskaper, utstyr, KS, beskrivelser, rigg, logistikk og økonomi. I målgruppen til BAS-skolen er fagbaser med ansvar for arbeidsledelse og produksjon på ett eller flere fag på større prosjekter, fagarbeidere med potensial og egenskaper for å ivareta fagbasens rolle, og erfarne fagbaser som ønsker en oppdatering opp mot dagens krav.

Mer info og påmelding her!

FORMANNSKOLEN har oppstart 4. oktober, og de fysiske samlingene er lagt til Tromsø.Skolen har i alt fem samlinger, hvorav to gjennomføres digitalt. På Formannskolen setter vi fokus på økonomi, administrasjon og ledelse av byggeplasser. Formannskolen passer perfekt for de som allerede er i en byggeplasslederrolle, nyutdannede teknikere og ingeniører, håndverkere tiltenkt en mer administrativ rolle, eller ansatte med BAS-funksjon som har fullført BAS-skole. 

Mer info og påmelding her!

PROSJEKTLEDERSKOLEN starter opp med nytt kull på nyåret, med første samling 24.-27. januar. Prosjektlederskolen går over et år, og alle de sju samlingene i 2023 skal gjennomføres i Bodø. Deltakerne på NESOs prosjektskole bør ha erfaring som formenn og gjerne ha gjennomført formannskolen vår. Skolen passer også for nyutdannede ingeniører innen bygg- og anleggsfag, medarbeidere som har eller er tiltenkt anleggslederfunksjonen, samt prosjekt- og anleggsledere med mindre erfaring. 

Mer info og påmelding her!

 
Mats Hansen Helander (bilde til venstre) har gått både BAS- og Formannskolen til NESO. På bildet til høyre overrekker NESOs Henning Tennes diplom for fullført BAS-skole til Jonas Jakobsen fra Henriksen Bygg AS.