Nye medlemmer i NESO

26.05.2023 10:24:04
NESO har fått seks nye medlemmer første halvår 2023. Les om disse her.
 

 

Atlanterprodukter ble etablert i 1978 og holder til på Leknes i Lofoten. De driver hovedsakelig med taktekking, men er også leverandør av garasje- og industriportløsninger. Daglig leder er Terje Myster Kristiansen.  

Ifølge Atlanterprodukters hjemmeside er deres spesialitet det kjente tak- og membranbelegget Derbigum. De utfører også isolering av gamle og nye tak, og monterer radonsperrer med godkjente asfaltmembraner med høy kvalitet. 

 

Nordland Betongelement i Kjøpsvik i Narvik kommune ble etablert i 1978, og produserer årlig ca. 75 000m2 hulldekkelementer til det nordnorske markedet pr. år. 

Fabrikken har stabile og velkvalifiserte medarbeidere, og med rasjonelt og godt utstyr sikrer de god produktkvalitet. Daglig leder er Svein Helge Nøstdal. 

 

Rædergård Entreprenør ble stiftet i 1987 og ble omdannet til aksjeselskap i 1998. I dag er de rundt 70 ansatte med hovedkontor og elementproduksjon på Brekstad i Ørland kommune. De er først og fremst totalentreprenør av bygg- og anleggstjenester. Deres kjernevirksomhet er oppføring av bolig- og næringsbygg på Fosen og i Midt-Norge. Daglig leder er Erik Rædergård 

På boligsiden prioriterer de leilighetsbygg, rekkehus og kombinerte bolig- og næringsbygg. På næringssiden påtar de seg alle typer næringsbygg både for offentlige og private aktører. 

 

Nord Bygg & Betong er Mesterhus-forhandler og holder til i Porsanger, Finnmark. Daglig leder er Magnus Gran. Bedriften har 23 dyktige medarbeidere som har variert arbeid innen nybygg og rehabilitering. 

Nord Bygg & Betong gjør tømrerarbeider på bolighus, leilighetsbygg, nærings- og offentlige bygg. De har også en rammeavtale med Forsvarsbygg. 

 

Barents ByggConsult AS jobber mest med entrepriser for det offentlige og private næringsmarkedet. Bedriften består av kompetente arbeidere med lokal tilhørighet innenfor tømrer, overflate og betongfaget. Alt personell er fast ansatte og i 2023 forventer de å omsette for ca. 60 millioner i offentlige prosjekter på hjemmebane. Daglig leder er Dani Storbakk 

Barents ByggConsult AS er en ung entreprenørvirksomhet med sterk lokal forankring og gode lokale samarbeidspartnere, som i sum har stor gjennomføringskraft i sitt nedslagsfelt i Øst-Finnmark. 

 

Saha AS er en entreprenør med 20 ansatte og administrasjonssted i Karasjok. Daglig leder er Morten Ailu Hansen, som i mai var med på NESO-dag i Alta for å bli bedre kjent med NESO.  

Visjonen til Saha AS er å være totalentreprenør for alle sine kunder i hele Finnmark, med målsetting om tids- og kostnadseffektive løsninger. Strategien deres er å ha omsorg for sine kunder og tilby hele verdikjeden fra start til slutt.